Різне

Мрія Шевченка не зіграє за Україну: Вацко поставив хрест на перспективах захисника з АПЛ грати за синьо-жовтих

Переглядів 4871
Віктор Глухенький
5 голосів
Макс Кілман. Фото: Google
Журналіст-блогер Віктор Вацко розповів, що новачок лондонського Вест Хема оборонець Макс Кілман, який має українське коріння, не має права грати за збірну України.

Макс Кілман зможе одягнути на себе футболку збірної України, але не зможе вийти в ній на будь-який офіційний матч під егідою УЄФА чи ФІФА. Аргументи Вацка прості, але вбивчі.

«Макс Кілман – уже давно не опція для збірної України, тому що він грав у офіційних матчах за збірну Англії з футзалу. ФІФА ще кілька років тому відповіла на запит УАФ, що Кілман через цю заграність за футзальну збірну Англії тепер може грати тільки за футбольну збірну Англії», – сказав Вацко.

Нагадаємо, що ще до початку Євро-2020 Кілман міг приєднатися до збірної України, якою тоді керував Андрій Шевченко та дуже хотів особисто бачити оборонця у складі синьо-жовтих. Він, за не підтвердженою інформацією, навіть був у таборі нашої головної команди країни, але далі справа не дійшла через аргументи наведені Вацком.

  • Макс Кілман у сезоні 2023/23 захищав кольори Вулверхемптона (44 матчі: два голи, одна результативна передача), але кілька днів тому перейшов до Вест Хему.
  • Transfermarkt оцінює етнічного українця з паспортом громадянина Великої Британії у 32 мільйонів євро.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт