Різне

«Мудрик грає краще, українець починає адаптуватись до АПЛ»: наставник Челсі оцінив виступи українського вінгера

Переглядів 265
Віктор Глухенький
1 голос
Михайло Мудрик. Фото: Google
Головний тренер лондонського Челсі Маурісіо Почеттіно висловився про прогрес у грі вінгера своєї команди Михайла Мудрика. Аргентинський фахівець відзначив, що українець матч від матчу додає.

Маурісіо Почеттіно прокоментував гру Михайла Мудрика в останніх поєдинках синіх. Фахівець вкотре наголосив, що в українця і досі триває адаптація, а також нагадав про чималий психологічний тиск на Михайла.

«Молодому хлопцю, який переїхав у нову країну, важко одразу заграти на високому рівні, а ще складніше зробити це, коли за тебе заплатили величезні гроші, вболівальники думають, що такі футболісти повинні вирішувати долю матчів самі, але це так не працює.

Мудрик грає краще, українець починає адаптуватись до АПЛ і покращується з кожною грою», – сказав Почеттіно в інтерв'ю Daily Express.

Нагадаємо, що на внутрішній арені, після перемоги над Лутоном (3:2), Челсі має в активі 28 очок після 20-ти турів та посідає десяту сходинку в турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги. 

  • Відставання від зони єврокубків (п'яте місце) складає 11 пунктів.
  • У наступному турі Челсі вдома прийматиме Фулхем. Поєдинок заплановано на 13 січня. Початок гри на «Стемфорд Брідж» о 14:30 за київським часом.
  • Михайло Мудрик в нинішньому сезоні зіграв за Челсі 20 матчів в усіх офіційних турнірах: чотири голи, дві результативні передачі.
  • Transfermarkt оцінює українця рівно в 40 мільйонів євро.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт