Різне

Мудрик може отримати талановитого конкурента: Челсі слідкує за бразильським вундеркіндом

Переглядів 874
Дмитро Котков
1 голос
Мессіньйо у матчі за Палмейрас. Фото: Google
Юний бразилець Мессіньйо входить до сфери інтересів Челсі, який шукає зірок на майбутнє. Таким чином, через деякий час українець Михайло Мудрик може грати разом з бразильським талантом.

Англійські клуби Манчестер Юнайтед та Челсі розглядають варіант із підписанням контракту з 16-річним бразильським форвардом Естевао Вілліаном на прізвисько Мессіньйо.

За інформацією The Sun, британським клубам доведеться розщедритися на серйозну суму, тому що угода Естевао з Палмейрасом має пункт про викуп за 60 мільйонів євро. Агент талановитого гравця, коли він підписував перший професійний контракт, сказав, що одного разу той виграє «Золотий м'яч».

Поки що Мессіньо заявив про себе на юнацькому чемпіонаті світу серед 17-річних, що проходить в Індонезії. Там бразилець забив три м'ячі та віддав чотири гольові передачі, але збірна Бразилії програла у чвертьфіналі Аргентині (0:3) та вилетіла з турніру.

Не вдалось завантажити відео.

  • До нової зірки мають зацікавленість також мадридський Реал, ПСЖ, лондонський Арсенал, мюнхенська Баварія, Манчестер Сіті та інші топ-клуби. 
  • Мессіньйо за законами Бразилії не зможе залишити межі рідної країни до настання 18-річчя.
  • Челсі на даний момент посідає десяте місце в турнірній таблиці АПЛ.
  • Наступний матч «аристократи», за яких грає українець Михайло Мудрик, зіграють завтра, 25 листопада, проти Ньюкасла.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт