Різне

Мудрик потрапив в дивну ситуацію в Челсі: українець опинився там, де його не чекали

Переглядів 1760
Богдан Чернишевський
1 голос
Михайло Мудрик. Фото: ФК Челсі
Український вінгер лондонського Челсі Михайло Мудрик потрапив у кумедну ситуацію на тренуванні лондонського клубу, яке пройшло після переможного матчу з Гентом у першому турі Ліги конференцій (4:2).

Українець Михайло Мудрик опинився в кумедній ситуації під час тренування Челсі після перемоги над Гентом у стартовому турі Ліги конференцій (4:2).

Під час однієї з вправ випадково або навмисно англомовні гравці та легіонери з Іспанії, Португалії та Латинської Америки розбилися на дві групи. Мудрик опинився саме в другій групі разом з Мойзесом Кайседо, Ніколасом Джексоном, Марком Кукурельєю, Жоау Феліксом, Педру Нето та Рінато Вейгою.

Не вдалось завантажити відео.

На відео, розміщеному на каналі Челсі в YouTube помітно, як гравці щось кричать іспанською, а в кадрі з'являється українець, який, судячи з виразу обличчя, не розуміє, що відбувається.

  • Наступний матч Челсі зіграє 6 жовтня в чемпіонаті проти Ноттінгем Форест. Початок зустрічі – о 16:00 за київським часом.
  • Мудрик в поточному сезоні зіграв за «аристократів» сім матчів у всіх турнірах і відзначився двома гольовими передачами. 
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт