Різне

Мудрик втратив довіру Почеттіно: що сказав аргентинський фахівець після перемоги над Бернлі

Переглядів 13619
Артем Жилінський
3 голоси
Михайло Мудрик. Фото: ФК Челсі
Головний тренер лондонського Челсі Маурісіо Почеттіно висловився після переможного матчу синіх над Бернлі. Фахівець відзначив гравця, який є конкурентом Михайла Мудрика за місце в основі.

Вчора Челсі поїхало в гості до Бернлі і зуміло виграти цей поєдинок із рахунком 1:4, поступаючись по ходу зустрічі.

Маурісіо Почеттіно вважає, що його підопічні заслуговували заробити три очки в цьому поєдинку, попри те, що Челсі поступався у рахунку.

«Я дуже радий, тому що вважаю, що гравці заслужили перемогу. На початку сезону ми не отримували того, на що заслуговували. Але я вважаю, що сьогоднішній виступ був хорошим.

Ми пропустили першими, і після цього було важко зламати структуру Бернлі, але у другому таймі ми домінували і повністю заслужили перемогу».

Аргентинський тренер лондонців окремо відзначив Стерлінга, конкурента Мудрика, якому фахівець в останніх поєдинках довіряв. Наставник дуже задоволений виступом англійського вінгера. Варто відзначити, що Стерлінг справді продемонстрував високий рівень гри.

 «Я дуже задоволений грою Стерлінга, вважаю, що йому потрібно відчути ворота. Він досвідчений гравець, який може принести команді багато користі. Він заробив пенальті, а потім забив і також зіграв активну роль в епізоді з автоголом Бернлі», — заявив Почеттіно.

  • Після перемоги над Бернлі у восьмому турі (4:1), сині наразі посідають 11-й щабель в турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги, маючи 11 очок.
  • В наступному турі сині вдома зіграють проти Арсеналу. Поєдинок відбудеться 21 жовтня. Початок гри о 19:30.
  • У поточному сезоні Мудрик провів за Челсі сім поєдинків в усіх турнірах: один гол.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт