Різне

Мудрику варто боятися? Мареска назвав гравця Челсі, який має покинути лондонський клуб

Переглядів 50
Віктор Глухенький
1 голос
Бен Чілвелл. Фото: Google
Новий наставник лондонського Челсі Енцо Мареска натякнув, що має намір вказати на двері лівому захиснику синіх Бену Чілвеллу, якого він не бачить у складі своєї команди на новий сезон.

Михайло Мудрик може спати і тренуватися спокійно. Принаймні, поки. Річ у тому, що головний тренер Челсі Енцо Мареска в переддень старту синіх у новому сезоні АПЛ приголомшив громадськість неоднозначною заявою щодо одного з гравців своєї команди, але не українського вінгера, а захисника Бена Чілвелла.

«З Беном все зрозуміло: хоча мені він і подобається, але проблема в тому, що йому важко знайти правильну позицію. У нас тренувалися 22 гравці, якщо ви запитаєте їх усіх, вони скажуть, що хочуть грати проти Манчестер Сіті. Але це неможливо.

Можливо, йому (Чілвеллу) краще піти та отримувати ігрові хвилини. Трансферне вікно відчинене, тож подивимося, що буде», – цитує Мареску британський портал The Telegraph.

  • У підсумковій таблиці Англійської Прем'єр-ліги за минулий сезон лондонський Челсі фінішував на шостій сходинці й у новій кампанії матиме змогу зіграти в єврокубках – Лізі конференцій.
  • У першому матчі нового сезону в АПЛ сині вдома прийматимуть чинного чемпіона Манчестер Сіті. Поєдинок відбудеться завтра, 18 серпня і розпочнеться о 18:30 за Києвом.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт