Різне

«Надіємося, це щось не надто складне»: спортивний лікар висловився про травму Зінченка

Переглядів 973
Дмитро Котков
1 голос
Олександр Зінченко. Фото: Getty Images
Український універсал Арсенала Олександр Зінченко травмувався в поєдинку Прем'єр-ліги Англії проти Ліверпуля. Спортивний лікар Дмитро Бабелюк висловився про відновлення українця.

Український універсал Арсеналу Олександр Зінченко вийшов у стартовому складі у переможному для «канонірів» матчі 23 туру АПЛ проти Ліверпуля (3:1). Але після перерви українця замінив поляк Якуб Ківйор.

За словами головного тренера лондонців Мікеля Артети, Зінченко залишив поле через ушкодження литкового м’язу.

Автор Telegram-каналу «Hospital Pass» Дмитро Бабелюк заявив, що це не нове ушкодження для українського футболіста.

«Зінченко і литковий мʼяз – це вже зламаний магнітофон на нашому каналі. Здавалося б, перед початком сезону гравець взяв достатньо довгу паузу щоб остаточно вилікувати проблему. Але, як бачимо, на фоні регулярних та надмірних навантажень проблема повертається».

Також він додав такі слова про Зінченка:

«Складність все та ж – мʼяз повинен набрати відповідний обʼєм та міць. Якщо у ньому є хоча б мінімальне ушкодження – не працює одразу цілий мʼяз та немає навколо інших структур, які можуть взяти на себе частину навантаження. Саме тому ця травма така надокучлива та складна у реабілітації». 

Бабелюк сподівається, що Зінченко буде готовий грати вже в найближчий час:

«Надіємося, що цього разу це щось не надто складне і дозволить таки Олександру незабаром зіграти за збірну», - йдеться у повідомленні спеціаліста.

  • Арсенал після цієї вікторії з 49 очками в активі іде на другому місці в АПЛ. У першого Ліверпуля 51 бал. Третій Ман Сіті та четверта Астон Вілла набрали по 46 очок, але містяни ще мають два поєдинки в запасі.
  • Арсенал в наступному турі в рамках лондонського дербі зустрінеться з Вест Гемом (11.02).
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт