Різне

Найдорожчий гравець Шахтаря та ексвінгер Динамо виграли європейський кубок у скандальному матчі: подробиці

Переглядів 2022
Віктор Глухенький
1 голос
Бернард. Фото: Google
Панатінаїкос з мінімальним рахунком переміг Аріс (1:0) та став володарем Кубка Греції 2024 року. Тріумф ефінського клубу розділили колишній гравець Шахтаря Бернард та Динамо Беньямін Вербич.

Фінал Кубка Греції між Панатінаїкосом та Арісом перетворився на справжнє божевілля. І не через кількість голів, бо результативний удар за всі 90 з плюсом хвилин був лише один. Та навіть не через три червоні картки, чим у грецьких матчах мало кого здивуєш, особливо, якщо це фінал або принципове дербі. Суть зовсім в іншому.

Місцева федерація запросила обслуговувати фінал француженку Стефані Фраппар. І вона по завершенню гри точно пожалкувала, що пристала на таку пропозицію.

У дебюті другого тайму вона вилучила гравця Панатінаїкоса, а потім ще двох з Арісу і, коли Бернард та компанія забили переможний гол на 90+7-й хвилині, почалося справжнє пекло.

Після фінального свистка гравці, тренери і навіть керівництво Аріса влаштували полювання на мадмуазель Фраппар. Арбітриню виводили зі стадіону у супроводі поліції!

Кубок Греції 2023/24. Фінал

Панатінаїкос – Аріс – 1:0

Гол: Вагіаннідіс, 90+7

Вилучення: Коцірас, 51 – Даріда, 65, Жуль, 71.

Нагадаємо, що у серпні 2013 року Бернард за 25 млн євро перейшов до Шахтар з бразильського Атлетіко Мінейро, ставши найдорожчим придбанням в історії «гірників» й донині.

  • У складі донеччан Бернард провів 157 матчів: 28 голів, 35 результативних передач.
  • За київське Динамо Беньямін Вербич зіграв 121 матч: 37 голів, 12 асистів.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт