Різне

«Нападник повинен забивати»: іспанська преса винесла вирок грі Яремчука за Валенсію у Кубку країни

Переглядів 1387
Віктор Глухенький
2 голоси
Роман Яремчук. Фото: Google
В поєдинку 1/32 фіналу Кубка Іспанії Валенсія на виїзді мінімально переграла СК Аросу (1:0). Перемогу «кажанам» приніс точний удар українського нападника Романа Яремчука.

Після матчу 1/32 Кубка Іспанії в якому Валенсія переграла нижчолігову СК Аросу (1:0), наші колеги з Піренеїв нарешті написали бодай пару приємних слів про нападника команди Рубена Барахи Романа Яремчука.

Саме форвард національної збірної України й відзначився єдиним голом на «Естадіо Да Ломба», але і цього деяким іспанським журналістам було замало.  

«Український футбол» провів моніторинг іспанських ЗМІ, виокремивши написане саме про Романа Яремчука:

Plaza Deportiva (6 балів)

«Нападник повинен забивати, і Яремчук нарешті це зробив. Окрім гола, він виграв кілька індивідуальних поєдинків, користуючись своєю силою«».

Super Deporte (6 балів)

«Нападник у футболці Валенсії нарешті став автором гола. Яремчук добре рухався, особливо спиною до воріт».

Relevo

«Роман Яремчук подає ознаки життя. Валенсія перемогла Аросу з рахунком 1:0. Найкращою новиною, мабуть, єдиною, окрім проходу до наступного раунду, став саме гол українця, якого довго чекали. 

Яремчук здавався більш активним, ніж в інших матчах, демонстрував сміливість, якої ми не бачили досі. Бараха попросив своїх гравців виконати крок вперед і Роман його зробив».

  • У Ла Лізі Валенсія після 15-ти турів має в активі 19 очок та посідає дев'яту сходинку в турнірній таблиці іспанської Ла Ліги.
  • В наступному турі команда Рубена Барахи на виїзді зіграє проти мадридського Хетафе. Поєдинок запланований на 8 грудня. Початок гри о 22:00.
  • В поточному чемпіонаті Роман Яремчук провів за Валенсію 11 поєдинків в усіх офіційних турнірах: один гол.
  • Transfermarkt  оцінює 27-річного українця в чотири мільйони євро.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт