Різне

Напоїли горілкою з клофеліном та викинули за містом: ексзахисник збірної України розповів шокуючу історію

Переглядів 893
Євген Чепур
1 голос
Дмитро Парфьонов. Фото: Google
Колишній захисник збірної України та московського Спартака Дмитро Парфьонов згадав шокуючі подробиці ситуації, яка сталася з ним, коли він грав у складі Чорноморця в Одесі.

Дмитро Парфьонов заявив, що у 90-ті з Придністров'я за ним приїхали бандити.

«Це 90-ті роки… Такий час був. Приїхали люди з іншої країни, з Придністров'я. Мабуть, приїхали зробити свою справу, вірно? Їм взагалі без різниці, вони що знають людей? Звісно, у місті всі знали мою машину. І ніхто ніколи в житті не наважився б щось зробити зі мною».

Ексзахисник Чорноморця згадав, що його напоїли горілкою з клофеліном

«А тут сідаєш у машину – залітають один і другий. Ти ж явно не можеш швидко вискочити з машини. І ніж підставляють. Я їм ще кажу: «Хлопці, ви не за адресою». А у місті ми всіх знали і нас знали. Та не вони. Їм потрібно було, щоби я відключився. 

Заїхали у якийсь двір спочатку, змусили випити пляшку з клофеліном та горілкою. Напоїли мене, а потім викинули за містом на узбіччі. Хотіли, щоб я більше у відключці був, щоб залишити область».

Колишній оборонець Спартака сказав, що потім злочинців схопила міліція.

«Обставини складалися так, що незрозуміло, як може закінчитися все. Живий – і добре. Потім цю банду впіймали. У них там 9 чи 11 подібних випадків, коли вони приїжджали до залітного міста». 

Дмитро повідомив, що знав багатьох кримінальних авторитетів міста.

«Причому люди, які займалися викраденнями безпосередньо в Одесі, були добре нам знайомі. Вони із батьками та начальником ДАІ області перебували в нас удома, коли я прийшов. Сиділи й казали: «Це не наші. Ми знаємо машину Дмитра». 

Тобто в Одесі неможливо було уявити, щоби щось сталося, якщо тебе знають. Усі кримінальні авторитети знали один одного і нас. А футболістів взагалі любили завжди. Такий час був», – розповів Парфьонов російській пресі.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт