Різне

«Насолоджуйтесь і до зустрічі в наступному сезоні!»: Довбик і Циганков іспанською звернулися до фанів Жирони

Переглядів 1386
Дмитро Котков
3 голоси
Довбик і Циганков у складі Жирони. Фото: Google
Представники збірної України Артем Довбик і Віктор Циганков під час урочистостей з нагоди успішного сезону Жирони видали промови іспанською мовою.

Українські легіонери Жирони Артем Довбик і Віктор Циганков взяли участь у святкуванні виграних бронзових медалей.

Футболісти збірної України разом із одноклубниками приїхали на зустріч із фанатами та там іспанською звернулися до них. Відео опублікував на своїй сторінці в інстаграмі Трендець.

Артем Довбик сказав такі слова:

«Добрий вечір! Хочу подякувати своїй команді за підтримку, фанам - за неймовірний ентузіазм. Цей сезон був фантастичним, тому що ми були сім'єю. Дуже дякую всім!»

Промова Віктора Циганкова була такою:

«Всім доброго дня! Щиро дякую за вашу підтримку та любов у цьому сезоні. Насолоджуйтесь і до зустрічі в наступному сезоні! О, моя, Жирона!».

  • Довбик тріумфально із 24 забитими м’ячами став найкращим голеадором Прімери.
  • Загалом у цьому сезоні Артем зіграв за Жирону 41 матч та відзначився 25 голами і десятьма асистами. Одноклубник Довбика Віктор Циганков у цій кампанії в 34 поєдинках за каталонську команду записав до свого активу вісім забитих м’ячі та сім результативних пасів.
  • Таким чином, українці на двох у сезоні 23/24 організували 50 результативних дій у матчах за Жирону, що дійсно є фантастичним показником.
  • Жирона, ставши третьою в чемпіонаті Іспанії, вперше вийшла до Ліги чемпіонів.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт