Різне

«Настане час розповісти людям правду»: тренер Миколенка шокував заявою на рахунок керівництва Евертона

Переглядів 76
Артем Жилінський
1 голос
Шон Дайч. Фото: Евертон
Наставник Віталія Миколенка по англійському Евертону Шон Дайч виступив із різкою заявою щодо зміни керівництва «ірисок». Головний тренер не може розповісти всю правду про хаос у клубі.

Цього тижня Евертон оголосив про те, що досягнуто згоди про продаж між Деном Фрідкіним і основним акціонером Фархадом Моширі.

Головний тренер «ірисок» Шон Дайч поки що не може сказати, як майбутня зміна керівництва Евертона позначиться на його позиції. Також фахівець зауважив, що поки не може говорити всю правду про хаос, який відбувався у клубі.

«Я думаю, що зміна керівництва принесе більшу стабільність. Це прибере зайвий галас навколо клубу. Моє майбутнє? Якщо ви подивіться на спосіб управління, то побачите, що я досяг дуже хороших результатів. 

Якось настане час розповісти людям правду про те, що тут відбувається, але зараз ще зарано. Я задоволений своєю роботою на Гудісон Парк, але у футбольному світі своя дивна атмосфера», – наголосив Дайч для Vi.nl.

  • Після п'яти турів Евертон набрав тільки одне очко і займає передостаннє місце в таблиці.
  • Матч проти Крістал Пелас на ліверпульському стадіоні «Гудісон Парк» відбудеться 28 вересня о 17:00 за київським часом.
  • Українець став гравцем Евертона в 2022 році, в сезоні 2021/22 його гол визнали найкращим в сезоні.
  • В активі Миколенка в цьому сезоні п'ять матчів у всіх турнірах і одна гольова передача в Кубку ліги.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт