Різне

Наступник Довбика у Жироні сказав все, що він думає про українця: гучна заява нового одноклубника Циганкова

Переглядів 24917
Данило Моісеєнков
14 голосів
Боян Міовскі. Колаж: ФК Жирона
Новий нападник Жирони Боян Міовскі висловився стосовно порівнянь з Артемом Довбиком. Відомо, що думає про українського форварда північномакедонець.

Цього літа Жирона продала Артема Довбика до Роми, однак зуміла знайти йому заміну, підписавши нападника Бояна Міовскі з Абердіна.

25-річний гравець збірної Північної Македонії поділився думками стосовно порівнянь із зірковим українцем, який минулого сезону забив 24 голи.

«Я не боюся замінити його, ми різні гравці, і я також сподіваюся стати найкращим бомбардиром цього сезону. Я не відчуваю тиску, я просто хочу рости як гравець і як особистість, забивати якомога більше голів».

Нападник розповів, що для нього значить перехід в Жирону.

«Для мене це чудова можливість, і я все життя тренувався, щоб щось подібне трапилося зі мною. У Жирони є стиль, який адаптується до моїх особливостей, і ці перші кілька днів були дуже продуктивними для мене.

Мої амбіції максимальні, я не боюся і знаю, що мене оточують чудові гравці, які зроблять мене кращим. Я вважаю себе тактичним гравцем, але в Шотландії я дуже добре розвинув свою фізичну форму», – приводить його слова видання Marca.

  • Міовскі підписав із Жироною контракт строком на чотири роки, а портал Transfermarkt оцінює його в чотири мільйони євро.
  • Відзначимо, що у стані каталонців він стане партнером вінгера збірної України Віктора Циганкова.
  • Дебютувати на нову команду Боян зможе вже 25 серпня, коли Жирона в гостях зустрінеться з Атлетіко в рамках другого туру Ла Ліги.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт