Різне

«‎Не побачили мене з найкращого боку»: Мудрик вірить в успіх Челсі та стиль Марески

Переглядів 145
Віктор Глухенький
1 голос
Михайло Мудрик. Фото: Google
Український півзахисник лондонського Челсі Михайло Мудрик прокоментував свій перший повноцінний сезон у складі синіх та поділився очікуваннями від нової кампанії, де ним та його партнерами керуватиме новий тренер Енцо Мареска.

Михайло Мудрик дав розлоге інтерв’ю клубній пресслужбі Челсі, де з поміж іншого оцінив сезон 2023/24, спробувавши пояснити, чому він по справжньому не розкрився на рівні АПЛ.

«Люди не побачили мене з найкращого боку. Ще багато треба зробити. Я багато і наполегливо працюю на полі та за його межами. Іноді чогось так сильно хочеш, але це трапляється лише у потрібний час.

Ви можете занадто намагатися, тому вам потрібно знайти баланс між цим та повною відсутністю спроб. Коли ви знайдете цей баланс, ви досягнете успіху. Я впевнений, що згодом ви побачите найкраще у мені».

Вже встиг оцінити Мудрик і тренерське бачення футболу нового керманича синіх Енцо Марески.

«Наш стиль гри дуже схожий на те, як усі, і я теж, хочуть грати. Ми можемо показати свою якість під його керівництвом.

Його стиль гри мені, безперечно, допоможе. Те, як ми гратимемо, буде дійсно цікаво цього сезону, і я сподіваюся, що ми досягнемо успіху. Давайте довіримося процесу, а потім насолодимося грою», – сказав Михайло.

  • У сезоні 2023/24 років Михайло зіграв за Челсі 41 поєдинок у всіх офіційних турнірах: сім голів, дві результативні передачі.
  • Згідно з оновленим прайс-листом від Transfermarkt, українець коштує 35 мільйонів євро.
  • У підсумковій таблиці Англійської Прем'єр-ліги за минулий сезон лондонський Челсі фінішував на шостій сходинці й у новій кампанії матиме змогу зіграти в єврокубках – Лізі конференцій.
  • У першому матчі нового сезону в АПЛ сині вдома прийматимуть чинного чемпіона Манчестер Сіті. Поєдинок відбудеться 18 серпня і розпочнеться о 18:30 за київським часом.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт