Різне

Не Шевченко і не Лунін: Анчелотті назвав гравця з найбільшим характером і індивідуальністю в його кар’єрі

Переглядів 8480
Владислав Лютостанський
3 голоси
Карло Анчелотті. Фото: ФК Реал Мадрид
Головний тренер мадридського Реалу Карло Анчелотті висловився про важливість его та величини особистості у футболістів, назвавши своїх фаворитів.

Тренерська кар'єра 64-річного італійського фахівця Карло Анчелотті, який нині очолює Реал Мадрид, триває з 1992 року. За цей час тренер встиг попрацювати з величезною кількістю гравців, що дозволяє йому виокремлювати найкращих за різними показниками.

Анчелотті відзначив, що наявність его у гравців достатньо серйозно впливає на команду

«Его – дуже важливий аспект у цій команді. У нас дуже мало его. Его – це не погано. У нас були гравці, які забивали голи. Мали велике его... Потрібно розрізняти его й особистість».

Італієць назвав трійку найкращих гравців за показниками его, індивідуальності та величиною особистості. І мова не про українських футболістів Андрія Луніна та Андрія Шевченка, з якими Анчелотті теж має досвід співпраці.

«У мене ніколи не було гравця з такою індивідуальністю, таким характером і такими великими яйцями, як у Серхіо Рамоса. Він був видовищем з точки зору особистості.

Гравцем із невеликим его і великою особистістю був Пепе. З великим его та індивідуальністю – Кріштіану Роналду. Его  – це не погано, але мало его – це дуже добре. Его поєднується з особистістю», – наводить слова Анчелотті видання AS.

  • Лунін під орудою італійського фахівця взяв участь у 47 поєдинках за Реал.
  • Шевченко під керівництвом Анчелотті провів 219 матчів у складі Мілану: 103 голи, 31 асист.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт