Різне

Нефтчі Григорчука не виграв в трьох стартових матчах: в клубі закрили питання відомого українського тренера

Переглядів 1229
Владислав Лютостанський
3 голоси
Роман Григорчук. Фото: ФК Нефтчі
Медіакоординатор азербайджанського клубу Нефтчі Рустам Ефсерлі розповів про роботу головного тренера команди – українського фахівця Романа Григорчука.

Український спеціаліст Роман Григорчук після трьох перших турів чемпіонату Азербайджану досі не знає смаку перемог на чолі Нефтчі (дві нічиї та поразка).

Медіакоординатор бакинського клубу Рустам Ефсерлі висловився з приводу старту 59-річного фахівця у місцевій першості.

«Говорячи про те, що через п'ять-шість турів Нефтчі гратиме краще, Григорчук, звісно, спирається на те, що новачки адаптуються.

Як представник клубу, я позитивно дивлюся на майбутнє цього складу. Я щодня стежу за тренуваннями команди, всі в клубі цілеспрямовано і професійно ведуть свою роботу. Григорчук працює цілодобово».

Ефсерлі переконаний, що вже найближчими тижнями Нефтчі демонструватиме кращий рівень футболу.

«У нього є гарне минуле, він має кілька чемпіонств у різних країнах. Усі добре знають, як він працював у Габалі. Ми добре знаємо, на що здатен цей фахівець.

Він залишив Азербайджан шість років тому, добре знає нашу країну, але щоб реалізувати свої ідеї та заново адаптуватися, потрібен певний час. Можна спрогнозувати, що найближчими тижнями Нефтчі гратиме краще».

Також медіакоординатор Нефтчі зазначив, що у клубі усвідомлюють провал команди на старті сезону.

«Що стосується інформації в ЗМІ про нібито його невдоволення, і що він може піти, то ми не можемо коментувати новини, у яких немає джерела.

Звичайно, нас усіх не влаштовують результати стартових турів. Ми всі розуміємо, що два очки після трьох турів – ненормально. Сподіваюся, найближчим часом Григорчуку ставитимуть запитання щодо перемог Нефтчі», – цитує Ефсерлі azerisport.com.

  • Григорчук очолив Нефтчі цього літа після відходу з одеського Чорноморця і підписав контракт до 30 червня 2026 року.
  • Наразі його команда посідає сьоме місце в турнірній таблиці чемпіонату Азербайджану.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт