Різне

Нефтчі показав своє ставлення до Григорчука після відсутності жодної перемоги: українець почув рішення клубу

Переглядів 14049
Владислав Лютостанський
8 голосів
Роман Григорчук. Фото: ФК Нефтчі
У бакинському Нефтчі після невдалого старту команди Романа Григорчука в чемпіонаті Азербайджану ухвалили важливе рішення. Клуб відреагував на прохання українського фахівця.

Після п'яти стартових турів український фахівець Роман Григорчук на чолі Нефтчі так і не здобув жодної перемоги у чемпіонаті Азербайджану (чотири нічиїх та поразка).

Невдачі у внутрішній першості змусили керівників клубу все ж позитивно відреагувати на прохання головного тренера команди щодо посилення колективу. Нефтчі готовий запросити до свого табору ще двох легіонерів.

Оцінюючи нинішнє становище команди, Григорчук зазначив, що їм слід посилитися у центрі захисту та півзахисті.

У клубі вже вжили заходів після розмов з українським спеціалістом та внесли до порядку денного близько 10 кандидатів на посилення, повідомляє Sportinfo.az.

  • Зазначимо, що Нефтчі з літа вже здійснив дев'ять трансферів. Зокрема до Азербайджану переїхав український форвард Андрій Штогрін, що працював з Григорчуком в одеському Чорноморці.
  • Наразі команда українця посідає дев'яте місце в турнірній таблиці чемпіонату. Наступну гру ліги Нефтчі проведе 15 вересня в гостях проти Зіри.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт