Різне

«Немає такого гравця»: Мудрик назвав ім’я футболіста, якого йому не вистачає для успіху в Челсі

Переглядів 3810
Владислав Лютостанський
3 голоси
Георгій Судаков і Михайло Мудрик. Фото: Getty Images
Зірковий вінгер національної збірної України Михайло Мудрик зізнався, якого гравця йому не вистачає поруч, аби демонструвати найкращу гру в лондонському Челсі.

Лідер та півзахисник донецького Шахтаря Георгій Судаков розповів про власну дружбу з вінгером лондонського Челсі Михайлом Мудриком.

«Міша – мій близький друг, і ми багато спілкуємося. Я вже отримав від нього кілька цінних порад, якщо я переїду до Англії. Як адаптуватися, як нелегко увійти в темп гри, тому для мене це дуже корисні поради.

Він рекомендує якнайшвидше перейти до такого топчемпіонату, як АПЛ, тому що для розвитку вашої гри це допомагає швидше адаптуватися фізично та психологічно».

Також Судаков розповів, що Мудрик хотів би бачити його в Челсі, аби Михайло мг демонструвати ще кращий рівень гри.

«Міша має величезний потенціал, і, можливо, одна з причин, чому ви ще не бачили його на топрівні в Англії, полягає в тому, що, як він каже, немає такого гравця, як Судаков, який постійно виконує найкращі паси для нього», – наводить слова Судакова The Telegraph.

Раніше повідомлялось, що Судакова хочуть купити європейські гранди

  • Судаков та Мудрик разом за першу команду Шахтаря провели 25 матчів та організували шість голів.
  • Цього сезону Михайло забив два голи у 10 матчах за Челсі, водночас Георгій відзначився трьома голами та одним асистом у 12 матчах за Шахтар.
  • Контракт Судакова з донецьким клубом чинний до 30 червня 2028 року.
  • Transfermarkt оцінює 21-річного хавбека в 15 млн євро.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт