Різне

Невтішні новини для конкурента Зінченка: Артета оголосив вирок фланговому захиснику Арсеналу

Переглядів 1601
Віктор Глухенький
1 голос
Олександр Зінченко і Такехіро Томіясу. Фото: Google
Головний тренер лондонського Арсенала Мікель Артета підтвердив найгірші припущення медиків – захисник Такехіро Томіясу не допоможе його команді до кінця 2023 року.

Напередодні, 5 грудня, у поєдинку 15-го туру англійської Прем'єр-ліги лондонський Арсенал у видовищній перестрілці обіграв Лутон (4:3).

Цей матч через травму змушений був пропустити прямий конкурент українця Олександра Зінченка за місце в стартовому складі та позицією, лівого захисника Такехіро Томіясу.

Мікель Артета після завершення матчу у Лутоні, розповів про невтішний вердикт лікарів щодо пошкодження Томіясу.

«Зробили сканування, і маємо не дуже хороші новини. У Томіясу травма литкового м'яза. Він перебуватиме поза грою тривалий час», — цитує Артету клубна пресслужба лондонського клубу.

Англійські ЗМІ повідомляють, що період відновлення Такехіро може тривати від чотирьох до шести тижнів, тобто до завершення календарного року.

  • Після перемоги над Лутоном в 15-му турі АПЛ (4:3) в активі Арсенала є 36 очок. «Каноніри» закріпились на першому щаблі в турнірній таблиці АПЛ, маючи перевагу в п'ять очок над Ліверпулем. Однак, у червоних є гра в запасі.
  • В наступному турі команда Мікеля Артети на виїзді зіграє проти Астон Вілли. Поєдинок заплановано на 9 грудня. Початок гри у Бірмінгемі о 19:30.
  • Олександр Зінченко в поточному сезоні зіграв за Арсенал в 20-ти поєдинках в усіх офіційних турнірах: один гол, одна результативна передача.
  • Transfermarkt оцінює 26-річного українця в 42 мільйони євро.
  • Такехіро Томіясу в сезоні 2023/2024 провів за «канонірів» 19 матчів в усіх офіційних турнірах: один гол, три результативні передачі.
  • Transfermarkt оцінює 25-річного японця в 25 мільйони євро.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт