Різне

Одноклубник ексзірок Динамо та Шахтаря несподівано помер у 31 рік: тіло гравця збірної знайшли у басейні

Переглядів 729
Віктор Глухенький
3 голоси
Джордж Болдок. Фото: Google
У Греції за загадкових обставин помер оборонець Панатінаїкоса та національної збірної Еллади Джордж Болдок. Тіло виявили на території його будинку.

Трагедія у грецькому футболі. Сьогодні, 10 вересня, у віці 31-го року помер захисник афінського Панатінаїкоса Джордж Болдок. Тіло футболіста було знайдено у басейні будинку, який він орендував.  Про це повідомив портал Gazzetta.gr.

За інформацією джерела, після того, як Болдок тривалий час не відповів на дзвінки дружини, тож вона зателефонувала власнику будинку, який і виявив тіло захисника у басейні.

Зауважимо, що кольори Панатінаїкоса захищають добре відомі в Україні виконавці, а саме колишній півзахисники Динамо та Шахтаря Беньямін Вербич і Тете відповідно. 

  • Болдок народився у Великій Британії, але мав грецьке коріння.
  • У 2022 році Джордж за національну збірну Греції, у складі якої провів 12 матчів.
  • За час професійної кар’єри грек виступав за Шеффілд Юнайтед (219 матчів, шість голів, 16 результативних передач), МК Донс, Оксфорд Юнайтед, ісландський ІБВ Вестманнаейяр, Тамворт та Нортгемптон.
  • У Панатінаїкос оборонець перейшов влітку 2024 року на правах вільного агента та встиг провести лише чотири поєдинки на офіційному рівні.
  • Останній матч у своєму житті він провів 6 жовтня проти Олімпіакоса у сьомому турі чемпіонату Греції (0:0).
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт