Різне

ПАОК оштрафував колишню зірку Динамо: керівництво не стерпіло того, що сталося в останніх трьох матчах

Переглядів 326
Владислав Лютостанський
2 голоси
Томаш Кенджора. Фото: ПАОК
У керівництві ПАОКа наважилися на радикальні дії після останніх невдач команди, яка претендує на перемогу в чемпіонаті Греції. Гравці місцевого гранда будуть оштрафовані.

У четвер, 3 жовтня, грецький ПАОК у більшості програв (0:1) румунському ФКСБ у матчі другого туру Ліги Європи. Ця поразка стала третьою поспіль у всіх турнірах для команди із Салонік (0:1 з Арісом і 1:3 з Галатасараєм).

Такі результати ПАОКа викали занепокоєння керівництва клубу, яке вирішило накласти на гравців штраф, сума якого наразі невідома.

Керівники визнають, що їхній команді не щастило і що вони поплатилися за свою неефективність, але також там вважають, що в деяких епізодах гравці діяли нерозсудливо.

Штраф має підштовхнути футболістів ПАОКа до вдосконалення з огляду на амбіції клубу у внутрішньому чемпіонаті та єврокубках, повідомляє SPORT24.

  • Нагадаємо, що наразі кольори ПАОКа захищає польський оборонець Томаш Кенджора, відомий своєю грою за київське Динамо (2017-2022).
  • Також за команду із Салонік виступає колишня зірка харківського Металіста (2010-2013) та донецького Шахтаря (2013-2021) бразильський півзахисник Тайсон.
  • ПАОК наразі йде на третій сходинці грецької Суперліги, відстаючи від лідера на один заліковий пункт. У Лізі Європи команда посідає 32 сходинку, не маючи жодного очка.
  • Наступний матч чорно-білі проведуть вже 6 жовтня, коли зіграють проти Левадіакоса на виїзді. Початок матчу о 20:30 за Києвом.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт