Різне

Підозріла угода між Жироною та Ман Сіті ставить під загрозу Лігу чемпіонів: що задумав клуб Довбика і Циганкова

Переглядів 3817
Павло Клименко
2 голоси
Віктор Циганков та Артем Довбик. Фото: ФК Жирона
Жирона, за яку виступають українці Артем Довбик та Віктор Циганков, все ще має прямі стосунки з Манчестер Сіті, і це може бути ключовим фактором для підписання контрактів, на які вони сподіваються.

Справа в тому, що Жироні та Манчестер Сіті довелося зробити деякі застереження, щоб обидва клуби змогли взяти участь у Лізі чемпіонів. Все на правильному шляху, але вони повинні бути точними у своїх діях.

Жирона потребує якісних підписань, і одним з них є півзахист. Там вони зіткнулися з кількома можливостями, які можуть бути важливими для тренера. Однак те, що планується – це угода, яка може бути підозрілою, оскільки в ній беруть участь дві команди, про які йдеться, з City Group.

Каталонський клуб може зробити якісні підписання, але одне з них може ускладнити їхню участь у Лізі чемпіонів.

Таким чином, було встановлено, що для того, щоб підсилити склад на наступний сезон, вони хочуть мати талант у півзахисті. У свою чергу, є гравець, який може прийти на цю позицію, але зробить це з Манчестер Сіті.

У цьому порядку ідей, одним з підписань, яке може прийти до Жирони, є підписання молодого англійського півзахисника Джеймса Макаті, повідомляє solofichajes123. Він був орендований Шеффілд Юнайтед, де встиг зіграти чимало матчів. Він провів 32 матчі за клуб АПЛ, забив п'ять м’ячів і віддав чотири гольові передачі.

Англійський гравець візьме участь у передсезонних зборах Манчестер Сіті, але якщо йому не вдасться переконати Пепа Гвардіолу, то він може поїхати в інший клуб. Челсі – ще одна з команд, які взяли цього гравця в свою орбіту, але поки не ясно, куди він поїде. Саме тут City Group може почати набувати актуальності.

На даний момент це може стати одним з ключових підписань для Мічела в Жироні, але це може спричинити проблеми в Лізі чемпіонів. Однією з вимог є відсутність прямого втручання між двома суб'єктами, але не схоже, що вони хочуть дотримуватися цієї умови.

  • За Жирону виступають українці Артем Довбик та Віктор Циганков.
  • Команда Мічела Санчеса фінішувала на третій сходинці в Ла Лізі, набравши 81 заліковий пункт і поступившись лише мадридському Реалу та Барселоні.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт