Різне

Пішов стопами Палкіна: ексхавбек Шахтаря та збірної України став гендиром футбольного клубу

3009
Віктор Глухенький
2 голоси
Марлос. Фото: УАФ
Колишній атакувальний півзахисник національної збірної України Марлос став генеральним директором бразильського клубу Сан Жозенсе, який було засновано лише у 2015-му році.

Колишній вінгер харківського Металіста, донецького Шахтаря та національної збірної України Марлос став генеральним директором бразильського Сан Жозенсе!

«Насамперед я на цій посаді зосередився на професійній організації роботи в клубі, вибудовуванні високого рівня кваліфікації, який може допомогти нашим спортсменам, у тому числі моєму сину, реалізувати свій потенціал та гідно представляти спортсменів нашого регіону», – сказав Марлос для клубної пресслужби.

  • Марлос перебрався до України взимку 2012 року, підписавши контракт з харківським Металістом. За синьо-жовтих бразилець провів 75 матчів, забивши 13 голів та оформивши 18 асистів.
  • Влітку 2014-го атакувальний хавбек став гравцем Шахтаря, за який виступав до грудня 2021 року. У складі донеччан Марлос провів 287 поєдинків, забив 74 м'ячі та віддав 65 гольових передач.
  • У жовтні 2017 року етнічний бразилець дебютував у складі збірної України, провівши всього у її складі 26 матчів (гол та шість асистів).
  • Професійну ігрову кар'єру Марлос завершив у травні 2024-го. Його останнім клубом став Атлетіко Паранаенсе.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт