Різне

«Почеттіно буде абсолютно розлючений»: англійський журналіст повідомив, що накоїв Мудрик

Переглядів 5793
Данило Моісеєнков
1 голос
Маурісіо Почеттіно та Михайло Мудрик. Фото: Getty Images
Український вінгер Челсі Михайло Мудрик негативно відзначився в останньому матчі з Евертоном (0:2). В Англії розповіли, чому Маурісіо Почеттіно може бути незадоволений футболістом.

Нещодавно Челсі на виїзді поступився Евертону із рахунком 0:2 у матчі 16-го туру чемпіонату Англії. Михайло Мудрик вийшов в стартовому складі синіх та провів на полі усі 90 хвилин.

Проте, відзначився український футболіст у цьому поєдинку не тільки своєю грою, а й поведінкою, заробивши жовту картку через нестриманість, вдаривши по м'ячу в недозволений момент.

Відео ключових моментів цього матчу дивіться в нашому телеграм-каналі

Журналіст Пол Браун повідомив, що головний тренер лондонців Маурісіо Почеттіно нещодавно застерігав своїх підопічних не отримувати необов'язкові попередження.

«Мудрик не виглядає особливо щасливим, і я майже впевнений, що Почеттіно буде абсолютно розлючений карткою, яку він отримав, тому що близько тижня тому він повідомив нам, що посадив команду і показав їм відео всіх безглуздих попереджень, які вони отримали цього сезону.

Вони були першими в лізі за кількістю жовтих протягом тривалого часу, а Мудрик у цій грі отримав її за вибивання м'яча, що є саме тією річчю, про яку Почеттіно попереджав їх усіх, щоб вони більше так не робили. Мудрик явно не послухав, і я не думаю, що це сподобається тренеру».

Експерт вважає, що український футболіст може навіть втратити місце в стартовому складі через це попередження.

«Останніми тижнями він тільки почав набирати форму, але, схоже, йому знову трохи важко. Думаю, що буде цікаво подивитися, чи збереже він своє місце у складі, або втратить його в результаті цієї дурної картки», – сказав Браун для GIVEMESPORT.

  • В нинішньому сезоні Мудрик зіграв у 14 матчах АПЛ, в яких забив два голи та віддав одну результативну передачу.
  • Це попердження стало для вінгера збірної України третім в цій кампанії чемпіонату Англії.
  • Контракт Михайла з лондонським клубом розрахований до 30 червня 2031 року.
  • В наступному матчі 16 грудня Челсі вдома зустрінеться з Шеффілд Юнайтед.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт