Різне

«Повинен зробити гравців кращими, ніж торік»: наставник Циганкова хоче повторити успіх Жирони минулого сезону

Переглядів 57
Артем Жилінський
1 голос
Мічел. Фото: ФК Жирона
Головний тренер каталонської Жирони, за яку виступає вінгер Віктор Циганков, Мічел висловився щодо поразки у матчі чемпіонату Іспанії мадридському Атлетіко із рахунком 0:3.

Вчора, 25 серпня, Атлетіко переміг без проблем каталонську Жирону із рахунком 3:0. Наставник команди Віктора Циганкова розповів, що команда відчуває великий тиск через успіх в минулому сезоні.

«Маємо бути швидкими, маємо бути агресивними з м'ячем і без нього, нам не вистачає стриманості. Захист і тиск були хорошими. Деякі втрати спричинили певний шум. Гассаніга? Ми всі робимо помилки, в останній грі були дуже хороші дії, те саме протягом минулого сезону. Ми, як команда, маємо продовжувати рости, нам не потрібно персоналізувати поразку.

Це один із наших викликів, ми повинні скинути лічильник до нуля. Я повинен зробити гравців кращими, ніж торік. У мене таке відчуття, що потрібно бути третім, і нас завжди порівнюватимуть. Завдання полягає в тому, щоб розвиватися як клуб із максимальними вимогами з нашого боку. Ми намагатимемося бути кращою командою, ніж минулого року».

Також Мічел зазначив, що новачкам потрібен час, щоб влитися в колектив, а Атлетіко може здобувати подібні перемоги  без надзусиль.

«Я говорив з гравцями, що адаптація – це талант. З ідеєю та новою лігою єдине, про що я прошу, щоб вони навчилися дуже швидко віддавати паси, і мені потрібна швидка адаптація.

Великим командам, таким як Атлетіко, не потрібні великі речі для перемоги, дрібниці мають значення. Чоло – експерт у цьому, і я хочу, щоб мої гравці це теж зрозуміли», – цитує Мічела AS.

  • Атлетіко з чотирма очками вийшов на четверте місце в Ла Лізі. 
  • Циганков та компанія з одним балом розташовуються на 18 позиції.
  • Тепер 29 серпня Жирона зіграє з Осасуною на своєму полі.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт