Різне

«Прибрати його негайно з роздягальні»: розкрито деталі конфлікту екстренера збірної України Фоменка з гравцем

Переглядів 61326
Владислав Лютостанський
24 голосів
Михайло Фоменко. Фото: УНІАН
Колишній нападник збірної України Іван Гецко розповів, як під час виступів за харківський Металіст він вступив у конфлікт з тодішнім головним тренером Михайлом Фоменком.

Іван Гецко в ексклюзивному інтерв'ю сайту FanDay.net пригадав історію свого конфлікту з ексголовним тренером харківського Металіста (1996-2000, 2001-2003) Михайлом Фоменком.

«Якось він у роздягальні підійшов до одного з гравців і дав йому потиличник. Я не стримався, підвівся і сказав йому прямо в обличчя: «Що ти до нього підійшов, ти до мене підійди. Спробуй дати мені потиличник.

Фома (Михайло Фоменко, ‒ прим. «УФ») почервонів і як закричить: «Прибрати його негайно з роздягальні. На другий тайм він не виходить». Кажу: «Та я навіть питати в тебе не буду». І виходив на поле».

Гецко розповів, що через Фоменка потрапив у аварію та втратив довіру від наставника Металіста.

«Щоправда, він мене замінив уже під час тайму. Так вийшло, що через нього я в серйозну аварію потрапив (повертаючись з Одеси до Харкова, заснув за кермом і вилетів з траси, – прим. «УФ»).

Він перестав мені довіряти, на якусь гру навіть спеціально мене не поставив. Потім я дізнався, що гра була «ліва». Після всього цього ми вже перестали поважати один одного».

  • Гецко виступав за Металіст з 2001-го по 2002-й рік: вісім голів у 14 матчах.
  • У складі збірної України форвард провів п'ять матчів та забив один гол (1992-1997).
  • Фоменко очолював збірну України з 2012-го по 2016-й рік.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт