Різне

«‎Розносив Лідс на шматки»: журналісти в Англії в захваті від гри колишньої зірки Шахтаря

Переглядів 521
Віктор Глухенький
1 голос
Манор Соломон. Фото: Google
Колишній півзахисник донецького Шахтаря Манор Соломон здивував рівнем своєї гри англійських журналістів у перші же зустрічі за Лідс й у Чемпіоншипі.

Манор Соломон запалив у Чемпіоншипі, вже з першої ж гри за Лідс. Вихідними команда Даніеля Фарке переграла Халл Сіті (2:0) і ізраїльтянин відзначився у цьому поєдинку результативною передачею і загалом хорошою грою.

«Він був дуже хороший, саме тим гравцем, за яким ми спостерігали в Фулхемі, коли він з першої хвилини розносив Лідс на шматки.

Він був неперевершений, коли двічі пройшов повз двох гравців і віддав ідеальну передачу. Він був блискучим в той день. Гравець іншого рівня. Фантастичний!», – сказав під час подкасту «Не лягай поки що спати» журналіст з Лідса Адам Поуп, слова якого наводить портал Givemesport.

  • Нагадаємо, що Соломон виступатиме за Лідс на правах оренди до завершення сезону 2024/25 років. Його контракт належить лондонському Тоттенхему.
  • У сезоні 2023/24 років Манор Соломон провів шість поєдинків за лондонський Тоттенхем: дві гольові передачі.
  • Tranfermarkt оцінює ізраїльського вінгера у 13 мільйонів євро.
  • У складі донецького Шахтаря Соломон виступав із 2019 по 2022 рік: 106 матчів у всіх турнірах: 22 голи, дев'ять асистів.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт