Різне

«Саша, спустися з небес на землю. Мені перед тобою нема за що вибачатися»: Мілевський закрив питання Алієва

Переглядів 124
Богдан Чернишевський
1 голос
Артем Мілевський та Олександр Алієв. Фото: Instagram
Колишній нападник київського Динамо і збірної України Артем Мілевський прокоментував слова на його адресу від експартнера по клубу і національній команді Олександра Алієва.

Колишній форвард Динамо Артем Мілевський в ексклюзивному інтерв'ю для сайту Sport-express.ua прокоментував слова, сказані на його адресу експартнером по київському клубу і збірній України Олександром Алієвим.

Між багаторічними друзями Мілевським і Алієвим раніше стався конфлікт. Форвард звинуватив Алієва в тому, що він виніс у публічний простір його особисту проблему  алкогольну залежність, тоді як колишній півзахисник відповів, що «Міля йому більше не кент».

Алієв заявив, що можливо, поговорить з Мілевським, якщо той «вибачиться перед ним на всю країну». Колишній форвард вважає, що йому нема за що вибачатися. 

«Саша, прочитав твоє інтерв'ю. Дякую за відповідь, дорогенький! Я намагаюся налагодити з тобою стосунки, але мені перед тобою нема за що вибачатися, тим більше, на всю країну». 

Мілевський закликав Алієва «спуститися з небес на землю». 

«Саша, спустися вже з небес на землю! Ти що, Папа Римський чи, може, Господь Бог?! Ну скільки можна? Ти ж не дитина врешті-решт, щоб таке казати. Будь чоловіком! Судячи з твого інтерв’ю, яким ти був, Саша, таким ти і залишився. Аріведерчі!».

  • Мілевський провів за Динамо 276 матчів, забив 87 голів і віддав 74 гольові передачі. За збірну вразив ворота суперників вісім разів у 50 матчах. Виграв з киянами десять трофеїв.
  • Алієв зіграв за динамівців 134 матчі, забив 30 м'ячів і віддав 36 результативних передач. На його рахунку шість голів у 28 матчах за українську збірну і шість трофеїв у складі киян. З початком повномасштабної російської агресії Алієв приєднався до сил оборони України і брав участь в обороні Києва.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт