Різне

Шевченко провів з ним найбільше матчів у клубній кар’єрі: легенда світового футболу може стати директором МЮ

Переглядів 28929
Данило Моісеєнков
9 голосів
Андрій Шевченко та Паоло Мальдіні. Фото: ФК Мілан
Майбутній власник Манчестер Юнайтед сер Джим Реткліфф може запросити до легендарного клубу колишнього спортивного директора та футболіста Мілана Паоло Мальдіні.

Відомий британський бізнесмен сер Джим Реткліфф близький до придбання 25% акцій Манчестер Юнайтед і вже планує зміни, які він запровадить у клубі.

Очікується, що мільярдер звернеться за порадою до колишнього головного тренера МЮ сера Алекса Фергюсона, в тому числі щодо нового спортивного директора.

Легендарний шотландець хотів би бачити у клубі нинішнього спортдира Крістал Пелас Дугі Фрідмана, однак у самого Реткліффа є й інші кандидатури.

Одною з них є колишній капітан Мілана Паоло Мальдіні, який працював технічним директором італійського клубу з 2019-го по 2023 роки.

За повідомленням видання Telegraph Sport, бізнесмен розглядає Мальдіні у дуеті з Рікі Массарою, який все ще працює у стані Мілана.

Окрім вищевказаних спеціалістів, у Манчестері дивляться у бік Пола Мітчелла з Тоттенгема, Лі Конгертона з Аталанти та Андреа Берти з Атлетіко Мадрид.

  • Зазначимо, що Мальдіні з 2015 року є власником футбольного клубу Маямі, який виступає Чемпіоншипі ЮСЛ.
  • Паоло є вихованцем Мілана та виступав за першу команду россонері з 1985-го по 2009 роки, провівши у цьому клубі всю ігрову кар'єру.
  • На його рахунку 901 матч за італійський гранд, 33 голи та 43 асисти, а також 26 трофеїв.
  • З цих 901 поєдинків, 243 Мальдіні провів разом з Андрієм Шевченко, ставши футболістом, поруч з яким українець зіграв найбільше матчів у клубній кар'єрі.
  • Манчестер Юнайтед наразі очолює Ерік тен Хаг. Команда нідерландського спеціаліста йде на шостому місці в АПЛ, маючи 21 бал за 12 турів.
  • В наступному поєдинку 26 листопада МЮ на виїзді зустрінеться з Евертоном Віталія Миколенка.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт