Різне

«Що б ти не вирішив, у тебе завжди буде наша любов»: Анчелотті відверто звернувся до Луніна

Переглядів 9137
Данило Моісеєнков
6 голосів
Андрій Лунін. Фото: Getty Images
Син і помічник головного тренера Реалу Карло Анчелотті – Давіде – поговорив з Андрієм Луніним. В Мадриді починають потроху прощатися з українцем.

Андрій Лунін дуже близький до того, щоб покинути Реал, і в клубі починають приймати такий розвиток подій незважаючи на те, що хотіли продовжити контракт українця до 2029 року.

Видання Defensa Central зазначило, що тренер команди Давіде Анчелотті звернувся до Луніна під час короткої прогулянки після тренування.

«Я їду додому з відчуттям, що ти викладаєшся на кожному тренуванні, в кожній грі... Що б ти не вирішив, у тебе завжди буде наша підтримка, любов і прихильність», – приводяться слова італійського спеціаліста.

Відзначимо, що Давіде є сином та асистентом головного тренера мадридського клубу Карло Анчелотті.

Джерело розповідає, що усі в Реалі розуміють Луніна, так як після чудового сезону, який він провів у найкращому клубі світу, він бачить у собі потенціал для того, щоб грати в основі, і знає, що в Мадриді це буде неможливо, тому що там є Тібо Куртуа.

З цієї причини і він, і його агент Жорже Мендеш прислухаються до пропозицій від інших європейських клубів, які готові дати українцю високу зарплату і зробити його голкіпером старту.

Незважаючи на це, Лунін все ще думає, адже невідомо, скільки ще років Куртуа буде тримати свій рівень.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт