Різне

Скандальний вінгер, якого висміяли фанати Шахтаря, пояснив вибір нового клубу: він мріяв про Мальорку

Переглядів 157
Віктор Глухенький
1 голос
Олексій Кащук. Фото: ФК Карабах
Колишній півзахисник донецького Шахтаря та молодіжної збірної України Олексій Кащук розповів, чому обрав для продовження кар’єри азербайджанський Карабах.

Напередодні, 3 вересня, Олексій Кащук офіційно підписав контракт з азербайджанським Карабахом, перебравшись до Агдама у статусі вільного агента. 

Чому наш співвітчизник обрав для продовження своєї кар’єри саме цей клуб, а не іспанську Мальорку, він пояснив детально, розклавши все по поличках.

«Фактор номер один – Гурбан Гурбанов. Тренер, який працює тут дуже давно і виводив команду до групового етапу Ліги чемпіонів і плейоф Ліги Європи. Фактор номер два  деталі контракту. Справа не тільки в особистих умовах, а й у клаусулі. Вона прописана так, що в майбутньому європейські клуби зможуть зробити Карабаху пропозицію за адекватною ціною.

Фактор номер три – я вже грав у цьому чемпіонаті і в цій країні. Я адаптований сказав Кащук», –  розповів Кащук в інтерв'ю ТаТоТаке.

Читайте також: «І справді топ чемпіонат»: українські фанати зі знущанням відреагували на трансфер ексвінгера Шахтаря.

  • Кащук провів за Шахтар 12 матчів: чотири голи, одна результативна передача.
  • 24-річний вінгер має досвід виступів в Азербайджані за Сабах, у складі якого він зіграв 41 поєдинок: 18 результативних ударів, 12 асистів.
  • У цьому сезоні Карабах зіграє в основному етапі Ліги Європи, де його суперниками будуть Тоттенхем (Англія), Аякс (Нідерланди), Мальме (Швеція), Буде/Глімт (Норвегія), Ліон (Франція), Ельфсборг (Швеція), ФКСБ (Румунія), Олімпіакос (Греція).
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт