Різне

«Сказав їй, що помираю»: сенсаційне зізнання тренера Довбика та Циганкова

Переглядів 2063
Артем Жилінський
3 голоси
Мічел. Фото: ФК Жирона
Наставник іспанської Жирони Мічел розповів одну із найжахливіших історій у своєму житті. Відзначимо, що у каталонському клубі виступають Віктор Циганков та Артем Довбик.

У 2018 році під час відпустки у Мічела стався напад паніки, внаслідок якого нинішній тренер Жирони переконаний був у тому, що він вмирає.

В інтерв'ю Хорхе Вальдано у програмі «Всесвіт Вальдано» головний тренер Жирони Мічел поділився одним із найважчих моментів свого життя. Після успішного виведення Райо Вальєкано до елітного іспанського дивізіону у сезоні 2017/18 він зіткнувся з труднощами психологічної адаптації до цього успіху.

«У мене стався напад паніки. Після підвищення в класі, через весь цей тиск, який навалюється на тебе з усіх боків... Я поїхав у відпустку, і вже у відпустці попросив дружину відвезти мене в лікарню. 

Я сказав їй, що помираю. Згодом я три роки відвідував психолога і психіатра. Тепер я намагаюся контролювати свої емоції, щоб подібного зі мною більше не повторилося», – заявив Мічел.

  • Нагадаємо, що Мічел працював тренером Райо Вальєкано з 2017 по 2019 рік, а потім два сезони провів з Уескою. 48-річний фахівець очолює Жирону з 2021 року.
  • Після 13 турів команда Мічела Санчеса йде на першому місці в Ла Лізі, маючи 34 очки.
  • В наступному матчі 27 листопада Жирона на своєму полі зіграє проти Атлетіка Більбао.
  • Циганков в нинішньому сезоні взяв участь у 12 матчах в усіх турнірах, в яких забив два голи та віддав два асисти.
  • В нинішньому сезоні Артем зіграв у 14 матчах каталонців в усіх турнірах, забив сім голів та віддав п'ять результативних передач.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт