Різне

«Складно»: як ексзахисник збірної України стримав третього бомбардира в історії Барселони і виграв трофей

Переглядів 72
Владислав Лютостанський
1 голос
Євген Чеберко. Фото: Getty Images
Український захисник Коламбус Крю Євген Чеберко поділився спогадами щодо гри проти відомого уругвайського нападника Луїса Суареса, що нині виступає за Інтер Маямі.

14 серпня 2024 року Коламбус Крю приймав Інтер Маямі у матчі 1/8 фіналу Кубка Ліг. Поступаючись у рахунку 0:2, господарі змогли здобути перемогу над колективом з Маямі, за який того дня зіграли зіркові Жорді Альба, Серхіо Бускетс та Луїс Суарес.

Український захисник Коламбус Крю Євген Чеберко в інтерв'ю сайту «Український футбол» розповів про своє протистояння на полі із Суаресом.

«Грати проти нього було складно, тому що, попри вік, він дуже розумно грає та швидко приймає рішення. Були дуелі один в один, але, як бачите, Суарес не забив».

Також Чеберко, який у тій грі провів 82 хвилини, розповів, завдяки чому його команді вдалося здобути перемогу, програючи у два м'ячі.

«Внаслідок того, що ми ніколи не здаємося! Коламбус грав удома, так що наші вболівальники підтримували нас.

Ми завжди віримо у свої сили, не було такого, щоб ми перестали вірити. Знали, що треба забити один гол, щоб повернутися у гру – і все може змінитися. Так і сталося. Виграли в Інтера 3:2».

  • Суарес входить до трійки найкращих бомбардирів в історії Барселони (198 голів), кольори якої він захищав з 2014 по 2020 рр.
  • Чеберко у нинішньому сезоні провів 29 поєдинків за Коламбус Крю: без результативних дій.
  • Наступний матч МЛС команда ексзахисника збірної України (2020) зіграє у неділю, 1 вересня, проти Нью-Йорк Сіті. Початок гри о 02:30 за Києвом.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт