Різне

«Скористався шансом і виглядає оживленим»: зірка збірної України з АПЛ змусив змінити думку журналіста

Переглядів 3652
Владислав Лютостанський
1 голос
Віталій Миколенко. Фото: Getty Images
Англійський журналіст змінив думку стосовно захисника національної збірної України Віталія Миколенка, який останнім часом демонструє хороший рівень у Евертоні.

Український захисник Евертону Віталій Миколенко увійшов до символічної збірної АПЛ за жовтень. Таке досягнення українця та його впевненні виступи протягом останнього часу змусили експертів передивитися своє ставлення до нього.

Наприклад, англійський журналіст Пол Браун зізнався, що змінив свою думку стосовно Миколенка.

«Я думаю, що Миколенко мав гарний період. Очевидно, був час, коли тренер не дуже довіряв йому та не бачив у ньому основного. За підписанням Ешлі Янга можна було сказати, що Шон Дайч переймався захисниками на обох флангах».

Журналіст розповів, що потрібно українцеві, аби застовпити за собою місце в основі Евертону.

«Але Миколенко скористався своїм шансом, оскільки Янг був відсутній, і виглядає оживленим. Сподіваюся, він зможе розвинути цей імпульс, бо йому лестить час від часу обманювати очікування.

Я думаю йому потрібна хороша впевнена гра в команді, щоб довести, що він може закріпити цю позицію і стати постійним гравцем у стартовому складі, який більш надійний у захисті, ніж будь-хто».

Також Браун відзначив, що час від часу підводить Миколенка у грі на рівні АПЛ.

Іноді його підводить його позиція і прийняття рішень, але, сподіваюся, він засвоїв уроки з гри під керівництвом Дайча, можливо, це більш солідна і менш велика система, ніж за попереднього тренера. Тож, сподіваюся, так і продовжуватиметься», – наводить слова Брауна GiveMeSport.

  • Миколенко цього сезону провів вісім матчів у команді Дайча.
  • Евертон на цю мить із 10 очками в активі посідає 15 місце в турнірній таблиці чемпіонату Англії.
  • У наступній грі АПЛ «іриски» протистоятимуть Брайтону Роберто Де Дзербі (04.11).
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт