Різне

«Слухай, а я зараз у ресторані відпочиваю»: колишня жінка Тимощука розповіла про його дивний діалог з донькою

Переглядів 115
Богдан Чернишевський
1 голос
Анатолій Тимощук, фото: ФК Зеніт
Колишня дружина Анатолія Тимощука Надія Навроцька відверто розповіла про спілкування зрадника з їхніми спільними дітьми. У шлюбі з колишнім гравцем збірної України вона народила двох доньок.

Колишня дружина Анатолія Тимощука Надія Навроцька розповіла в ексклюзивному інтерв'ю сайту Sport-express.ua про те, як зрадник спілкується своїми дітьми.

Вона каже, що доньки не дуже бажають спілкуватися з ним. 

«Десь два тижні тому я чула дзвінок від нього на домашній телефон, але не знаю, чи діти зняли трубку. Донькам вже 14 років, вони стали більш самостійними. Зазвичай вони кажуть Толіку, що в них немає часу і прощаються». 

Навроцька підкреслила егоїзм свого колишнього чоловіка. 

«Тимощук дуже специфічний співрозмовник. Наприклад, коли донька була ще маленькою, то взяла трубку і почала плакати. Толік запитав, що сталося. Дитина починає пояснювати, а він одразу перебиває і переключає увагу на себе: «Слухай, а я зараз у ресторані відпочиваю». 

Також вона розповіла, чи платить аліменти колишній гравець української збірної. 

«Він через суд зобов’язаний платити аліменти, але не платить їх у повному обсязі. Може не платити півроку, а потім щось закине, щоб не було штрафів. Потім вирішив платити ще меншу суму і знову подав до суду, але рішення ще немає». 

  • Замість того, щоб покинути країну-агресора, Тимощук замовчує війну проти України і залишився працювати в тренерському штабі Зеніту.
  • УАФ позбавила його всіх титулів та регалій, а також тренерської ліцензії. У відповідь зрадник України звернувся в CAS.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт