Різне

«Сподіваюся, що до цього ще далеко»: Зінченко відзначився заявою щодо свого майбутнього

Переглядів 450
Артем Жилінський
1 голос
Олександр Зінченко. Фото: ФК Арсенал
Захисник Арсеналу та півзахисник збірної України Олександр Зінченко поділився своїми думками про майбутнє та роздумами про можливість роботи у тренерській сфері.

Олександр Зінченко зазначив, що планує продовжувати свою ігрову кар'єру якнайдовше, хоча думки про тренерство вже починають з'являтися.

«Сподіваюся, що до цього ще далеко. Хочеться вірити, що у мене попереду ще довга кар'єра гравця, але так, я тримаю в голові варіант того, що, можливо, одного дня я зможу стати тренером. Я дуже сильно хочу залишитися у футболі, але, чесно кажучи, поки не знаю, яка це буде роль».

Український футболіст зізнався, що намагається переймати все найкраще у своїх тренерів.

«Я навчався у всіх менеджерів, з якими працював протягом кар'єри. Вони різні й мають різні риси характеру, але всі вони вимогливі, просто одержимі перемогою».

Також Олександр поділився своїм баченням того, як гратиме команда під його керівництвом, коли він стане тренером.

«Якщо я стану тренером, то, безумовно, я хотів би, щоб моя команда контролювала м'яч та домінувала. Це не означає, що вам потрібно менше бігати – це означає, що ви повинні насолоджуватися грою у футбол і бути дуже агресивним без м’яча. 

Вам потрібно бути дуже компактною командою, і ще багато чого іншого, занадто багато, щоб перераховувати зараз», – сказав Зінченко у коментарі для пресслужби Арсеналу.

  • Зінченко у минулорічній кампанії загалом зіграв за лондонський Арсенал 35 поєдинків: один гол, дві результативні передачі.
  • Контракт гравця з клубом діє до 30 червня 2026-го року. Transfermarkt оцінює футболіста у 38 мільйонів євро.
  • У наступному турі АПЛ команда Мікеля Артети на виїзді зіграє проти Астон Вілли.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт