Різне

Судаков перейде не у Ювентус? Букмекери назвали нового фаворита на трансфер півзахисника Шахтаря

Переглядів 2883
Артем Жилінський
1 голос
Георгій Судаков. Фото: ФК Шахтар
Чемпіон Італії Наполі є головним претендентом на придбання українського хавбека донецького Шахтаря Георгія Судакова. Неаполітанці конкурують із туринським Ювентусом.

Талановитий 21-річний півзахисник Шахтаря Георгій Судаков привернув увагу кількох провідних клубів Європи. Найімовірнішим варіантом для продовження кар'єри талановитого хавбека є Наполі.

Букмекерська контора FavBet  оперативно відреагувала на останні чутки, які стосувалися українця та його трансферу. Ще вчора Ювентус вважався беззаперечним фаворитом на придбання Судакова, але на даний момент Наполі обійшов туринців. Аналітики оцінюють вірогідність трансферу Георгія до складу чемпіонів Італії в 1.85, а до «Старої Синьйори» в 2.00.

Щодо інших претендентів, то Лейпциг (4.00), Атлетіко (7.00), Ньюкасл (10.00) та Ліверпуль (15.00) зберегли такі ж коефіцієнти, як і раніше. 

  • На зимову перерву Шахтар пішов з 31 очком в активі. «Гірники» займають четверту позицію в турнірній таблиці української Прем'єр-ліги. 
  • Базова дата проведення поєдинків 18-го туру УПЛ, першого після зимової перерви – 24 лютого.
  • У сезоні 2023/2024 Георгій Судаков провів за Шахтар 18 поєдинків у всіх офіційних турнірах: три голи, одна результативна передача.
  • Transfermarkt оцінює нинішню вартість 21-річного українця в 18 мільйонів євро.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт