Різне

Суперкомп'ютер назвав чемпіона АПЛ у сезоні 24/25: які шанси у Зінченка, Мудрика, Миколенка і Забарного на титул

Переглядів 1819
Артем Жилінський
3 голоси
Фото: Opta
Українські футболісти Віталій Миколенко, Олександр Зінченко, Ілля Забарний, Єгор Ярмолюк та Михайло Мудрик, які виступають в АПЛ, дізналися свої шанси на чемпіонство цього сезону.

Статистичний портал Opta провів аналіз шансів клубів АПЛ на перемогу у сезоні 2024/25. Суперкомп'ютер, який працює на базі штучного інтелекту, змоделював перебіг наступного сезону Прем'єр-ліги 10 000 разів.

За результатами моделювання вісім різних команд хоча б один раз ставали чемпіонами і найчастіше титул діставався Манчестер Сіті. Лише три команди Ман Сіті, Арсенал та Ліверпуль  змогли уникнути вильоту у всіх 10 000 симуляцій. 

У той же час такі клуби, як Тоттенхем, Манчестер Юнайтед та Челсі, у деяких сценаріях опинялися у зоні вильоту. Ці прогнози дають уявлення про можливі сценарії сезону 2024/25.

  • Головний претендент на титул: Манчестер Сіті.
  • Основні конкуренти: Арсенал, Ліверпуль, Челсі та Ньюкасл.
  • Кандидати на виліт: Саутгемптон, Лестер Сіті та Іпсвіч Таун.

  • У першому турі АПЛ Евертон Віталія Миколенка зіграє з Брайтоном, Арсенал Олександра Зінченка із Вулвергемптоном, Борнмут Іллі Забарного із Ноттінгемом, Брентфорд Єгора Ярмолюка із Крістал Пелес та Челсі Михайла Мудрика із Манчестер Сіті.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт