Різне

«Та гра з Україною назавжди у моїй пам’яті»: скандальний захисник європейської збірної повернувся у команду

Переглядів 3051
Данило Моісеєнков
1 голос
Руслан Валіуллін. Фото: КФФ
Лівий захисник Тобола Руслан Валіуллін повернувся до збірної Казахстану після допінгової справи та згадав матч проти національної команди України.

У вересні 2021 року збірна України втратила перемогу та зіграла внічию із рахунком 2:2 проти Казахстану у матчі відбору до ЧС-2022, за який обидва голи в кінці забив лівий захисник Руслан Валіуллін.

Відео останнього голу Валіулліна:

Не вдалось завантажити відео.

Проте до цього в організмі футболіста виявили заборонені речовини та почали розслідування щодо допінгу, за результатами якого захисника дискваліфікували на два роки.

Це відбулося у грі-відповіді третього раунду відбору до Ліги конференцій між Тоболом та Жилиною (0:5), що пройшла 12 серпня.

Тепер Валіуллін, який наразі виступає у складі Тобола, знову отримав виклик до збірної Казахстану. Захисник прокоментував своє повернення та згадав той самий матч проти України.

«У мене гарний настрій, дуже радий виклику до збірної. Нажаль, я не грав два роки і дуже хочу повернутися на свій рівень. Коли побачив своє ім'я у списку збірної, то дуже зрадів, бо я не знав що мене викликали.

Звичайно, та гра з Україною залишилася назавжди в моїй пам'яті, але я не зупинюся на цьому, і хочу бути корисним для команди і надалі», – приводить слова футболіста KazFootball.

  • У серпні цього року Валіуллін повернувся до Тобола після того, як у січні 2022-го він був відсторонений через дискваліфікацію.
  • Нещодавно він разом з Євгеном Шаховим виграв Кубок Казахстану, перемогши у фіналі Ордабаси із рахунком 1:0.
  • Збірна Казахстану 17 листопада зіграє проти Сан Маріно у відборі до Євро-2024.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт