Різне

«Такий безладний»: ексфорвард збірної Англії відверто зізнався, що повинен зробити Челсі з Мудриком

Переглядів 6117
Данило Моісеєнков
4 голоси
Михайло Мудрик. Фото: Getty Images
Колишня зірка АПЛ та екснападник збірної Англії Габріель Агбонлахор висловився стосовно українського вінгера Михайла Мудрика та порадив Челсі спеціальні тренування для нього.

У матчі 15-го туру чемпіонату Англії Челсі на виїзді поступився Манчестер Юнайтед із рахунком 1:2. Єдиний гол лондонців забив Колл Палмер, а асистував йому український вінгер Михайло Мудрик.

Однак, не дивлячись на результативну дію виступ футболіста збірної України не дуже сподобався екснападнику Астон Вілли Габріелю Агбонлахору.

«Мудрик проривається до воріт, і у нього є простір та час, щоб пробити, але він промахується. Він робить неправильні паси, неправильні дотики. Такий безладний.

Йому потрібен хтось, хто б тренувався з ним, один із тренерів Челсі, і говорив: «Коли ти біжиш і виводиш гравців на удар, просто заспокойся», – приводить слова колишнього форварда збірної Англії The Chelsea Chronicle.

  • Мудрик в нинішньому сезоні зіграв вже у 13 матчах чемпіонату Англії, забив два голи та віддав одну результативну передачу.
  • Контракт українця з лондонським клубом розрахований до 30 червня 2031 року.
  • Челсі наразі посідає 10 сходинку в турнірній таблиці АПЛ, маючи 19 очок за 15 матчів.
  • Вже 10 грудня сині на виїзді зустрінуться з Евертоном Віталія Миколенка.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт