Різне

«Ти нам потрібен, західний світ»: Шевченко заявив, що у війні України проти росії настав критичний момент

Переглядів 2416
Артем Жилінський
2 голоси
Андрій Шевченко. Фото: Google
Легендарний екснападник збірної України та Динамо Андрій Шевченко висловився щодо війни у нашій країні. Футбольна зірка закликала свій продовжувати допомагати українцям.

Андрій Шевченко продовжив поширювати тему війни в Україні по світу. Екснаставник національної команди нашої країни заявив, що футбол та спорт дуже об’єднує людей та допомагає в Україні. Він закликав західний світ продовжувати допомагати нашій державі.

«На жаль, війна триває, момент критичний. Український народ не здається, тому що наша країна – це наше життя, наше майбутнє. Ти нам потрібен, західний світ. Спорт може допомогти, футбол має величезну силу об’єднувати людей. В Україні спорт робить багато зараз, і ще багато робитиме в майбутньому»

Легендарний ексфутболіст перерахував жахи, з якими зіткнулися безліч українців через війну. Але Шевченко продовжуватиме допомагати усім постраждалим.

«Є зруйновані міста, порожні міста. Але потроху люди повертаються і я хочу допомогти цим людям. Я бачив зруйнований бомбами стадіон біля мого міста, попри все там грали діти. На жаль, цифри лякають, тому що багато дітей було депортовано з України, деякі вбиті та понад 3000 поранені. Деякі навіть зґвалтовані. Моя робота - допомогти і зробити щось для них. Змінюючи речі та життя багатьох українських дітей», — сказав Шевченко для Tuttomercatoweb.

  • Шевченко став першим амбасадором благодійної платформи UNITED24, це відбулося у травні 2022 року.
  • Нещодавно екснападник збірної України став позаштатним радником президента країни.
  • Шевченко був одним з організаторів разом з Олександром Зінченком благодійного матчу в Лондоні.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт