Різне

Трансферна невдача Шахтаря: захисник «гірників» веде перемовини із закордонним клубом про безкоштовний перехід

Переглядів 2303
Данило Моісеєнков
2 голоси
Вітао. Фото: ФК Шахтар
Центральний захисник Шахтаря Вітао може залишити донецький клуб на правах вільного агента. Бразильський футболіст вже розпочав перемовини стосовно майбутнього переходу.

У 2019 році Шахтар підписав бразильського центрального захисника Палмейраса Вітао за чотири мільйони євро, однак тепер він може залишити донецький клуб безкоштовно.

З квітня 2022-го, після початку повномасштабної війни, Вітао повернувся на батьківщину, ставши футболістом Інтернасьоналя на правах оренди. У червні 2024 року у бразильця спливає чинний контракт з Шахтарем, тому захисник може залишити донеччан вільним агентом.

За інформацією видання Antenados, Вітао вже розпочав перемовини з Інтером щодо попереднього контракту, який може бути укладений взимку, і, як наслідок, безкоштовного переходу після завершення угоди з українським грандом.

Зазначається, що окрім бразильського клубу, у підписанні захисника зацікавлені й клуби з інших країн, які вже навіть надсилали свої запити до нього.

  • В нинішньому сезоні Вітао зіграв 50 матчів за Інтернасьональ в усіх турнірах, в яких не відзначився результативними діями, однак отримав одну червону картку.
  • За Шахтар захисник загалом провів 36 поєдинків та віддав одну гольову передачу.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт