Різне

Тренер, який грав у Шахтарі і провалився в УПЛ, зібрався очолити топклуб європейського чемпіонату: деталі

Переглядів 6119
Данило Моісеєнков
2 голоси
Ненад Лалатович. Фото: ФК Воєводіна
Колишній головний тренер Зорі Ненад Лалатович відкрито запропонував свою кандидатуру рідному клубу Даріо Срни – Хайдуку, який наразі очолює Дженнаро Гаттузо.

Після звільнень з посад головного тренера Зорі та сербського Спартака Ненад Лалатович знаходиться без роботи, однак хоче це виправити.

Спеціаліст заявив, що бажав би очолити хорватський Хайдук – клуб, що виховав легенду Шахтаря Даріо Срну і де наразі працює головним тренером Дженнаро Гаттузо.

«Хайдук довго чекав на титул, але так само як і Срна, Плетікоса, Хргович... мої великі друзі колись грали в Хайдуку, я вважаю, що цей клуб заслуговує на перемогу в чемпіонаті. 

Хайдук – великий клуб і має чудових уболівальників, але питання в тому, чи приймуть там мене, адже я родом із Сербії. Якби мене прийняли, я був би не проти попрацювати в Хайдуку і принести їм чемпіонство», – приводить слова Лалатовича Sportske Novosti.

  • Сербський спеціаліст очолював Зорю на початку сезону 2023/24 (шість матчів: перемога, дві нічиї, три поразки), однак був звільнений ще у серпні 2023-го.
  • У якості футболіста Лалатович в Україні виступав у Шахтарі з 2003-го по 2004-й і з 2004-го по 2006 рр.: 24 поєдинки, гол і три асисти.
  • Срна грав за Хайдук з 1999-го по 2003 рр
  • Цей хорватський клуб за свою історію вигравав 18 чемпіонств у п'яти різних країнах. Останній титул чемпіона датується 2005 роком.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт