Різне

Тренера збірної України, якого активно захищав Ребров, залишили без роботи: з фахівцем розірвали контракт

Переглядів 6176
Данило Моісеєнков
11 голосів
Гліб Платов. Фото: ФК ДАК 1904
Один з асистентів Сергія Реброва у збірній Україні Гліб Платов тепер зможе сфокусуватися тільки на роботі в національній команді – зі спеціалістом розірвали контракт у Словаччині.

Гліб Платов із жовтня 2023 року почав поєднувати роботу в штабі Сергія Реброва у збірній України з посадою спортивного директора ДАК 1904.

Однак у словацькому клубі українського спеціаліста надовго не вистачило і сторони розірвали контракт, про що офіційно повідомила пресслужба ДАК 1904.

«Глібу Платову було доручено впровадити та професіоналізувати діяльність у сфері аналізу, скаутингу та тренерської діяльності в клубі. Новим людям потрібен час для впровадження змін та розвитку клубу.

Однак ми відчували, що культурні та ідеологічні розбіжності є перешкодою для нашої подальшої співпраці. Бажаємо йому удачі в майбутньому», – пояснили це рішення в клубі.

  • Раніше повідомлялося, що Платов пішов з ДАК 1904 за власним бажанням через розбіжності з керівництвом щодо стратегії розвитку команди. 
  • За свою кар'єру спеціаліст працював аналітиком в Динамо і збірній Катару U-23, тренером в академії ASPIRE, асистентом головного тренера в азербайджанському Сабасі, а також був спортивним директором та керівником академії у СК Дніпро-1 до жовтня 2023 року. 
  • Окрім цього, Платов також є одним із засновників відомої освітньої футбольної програми PASS, яку жорстко критикував Ігор Циганик.
  • А от самого Гліба нещодавно публічно захищав головний тренер збірної України Ребров.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт