Різне

Трубін не пропустив, але Бенфіка не зуміла виграти: відома оцінка українського голкіпера «орлів»

Переглядів 2559
Віктор Глухенький
2 голоси
Анатолій Трубін. Фото: Google
В поєдинку 12-го туру португальської Прімейра ліги поточний лідер чемпіонату лісабонська Бенфіка гостювала в Морейра де Конегуш і не зуміла перегарти місцевий Морейренсе (0:0).

Лісабонські «орли» зустріли відчайдушний супротив від доволі скромного Морейренсе у грі 12-го туру португальської Прімейра ліги (0:0).  

В першому таймі команда Рогера Шмідта, яку вважали явним фаворитом протистояння до гри, навіть програла опонентам за кількістю ударів в площину воріт: два на противагу чотирьом.  

В другому таймі Бенфіка з подвійною силою навалилась на ворота опонента і тотальна перевага в контролі м’яча, яка досягала показника в 70 на 30 у процентному співвідношенні, все ж далася в знаки.

Автор хет-трику у ворота італійського Інтера в поєдинку Ліги чемпіонів Жоау Маріо на 72-й хвилині гри забив таки жаданий м’яч, але після підказки з боку арбітрів на ВАР головний суддя взяття воріт відмінив.

За «суху» гру Анатолій Трубін дістав від Whoscored оцінку в 6,6 бала – це нижче за середній показник серед всіх гравців Бенфіки.

Португалія. Прімейра ліга

12-й тур

Морейренсе – Бенфіка 0:0 (0:0)

  • Бенфіка після 12-ти турів має в активі 29 очок та наразі залишається на першому щаблі в турнірній таблиці португальської Прімейра ліги, але головний конкурент – Спортінг – має гру в запасі, з відставанням лише на очко. «Леви» завтра, 4 грудня, прийматимуть вдома Жиль Вісенте.
  • В наступному турі Бенфіка вдома прийматиме СК Фаренсе. Поєдинок в Лісабоні заплановано на 8 грудня. Стартовий свисток на стадіоні «Да Луш» прозвучить о 20:00 за київським часом.
  • Анатолій Трубін в поточному сезоні провів за Бенфіку 15 поєдинків в усіх офіційний турнірах, 14 пропущених голів.
  • Transfermarkt оцінює 22-річного українця в 22 мільйони євро.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт