Різне

У Челсі грає близнюк Мудрика, якого порівнюють з Бекхемом: відео яскравої гри таланту лондонців

Переглядів 9745
Віктор Глухенький
3 голоси
Михайло Мудрик. Фото: Google
16-річна зірка академії лондонського Челсі майже як дві краплі води схожий на українського вінгера команди Маурісіо Почеттіно Михайла Мудрика.

Знайомтесь, всі хто не знає, цього хлопчину, який ну дуже схожий на Михайла Мудрика, хіба не має татуювання метелика на шиї, звати Френкі Ранем. 

В липні цього року 16-річний вундеркінд уклав з Челсі довготривалий контракт.

Інсайдери говорять, що за  Ранема була серйозна боротьба між клубами АПЛ, серед реальних претендентів називались зокрема Брайтон та Ньюкасл. 

«Френкі Ранем вирішив підписати нову довгострокову угоду та присвятити своє майбутнє Челсі, попри інтерес з боку кількох інших клубів АПЛ», – написав у своєму Х італійський журналіст-інсайдер Фабріціо Романо.

Френкі Ранем перебуває в структурі Челсі вже вісім років. Його навіть називають новим Девідом Бекхемом через позицію у центрі поля та вміння виконувати штрафні.

«Мені подобається виконувати стандартні положення. Я вважаю, що добре вмію завдавати ударів по воротах, і я хочу постійно перевіряти воротаря своїми ударами.

Я наполегливо працюю і добре пасую», – відповів якось Ранем на запитання про свої найкращі якості в інтерв'ю пресслужбі Челсі.

  • Френкі Ранем побив рекорд та став наймолодшим бомбардиром Юнацької Ліги УЄФА, забивши у віці 15 років.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт