Різне

«У мене на Ель-Класіко є несподіваний козир»: тренер Луніна готовий здивувати Барселону у матчі Ла Ліги

79
Артем Жилінський
1 голос
Карло Анчелотті та Андрій Лунін. Фото: Google
Мадридський Реал, за який виступає український голкіпер Андрій Лунін, готується зіграти проти Барселони в Ла Лізі. Наставник вершкових Карло Анчелотті висловився щодо цього матчу.

Головний тренер мадридського Реалу Карло Анчелотті поділився своїми думками щодо матчу проти Барселони в наступному турі чемпіонату Іспанії. Фахівець відзначив сильні сторони каталонського клубу.

«Ель-Класіко – це конкурентні і завзяті матчі, а також асоціація до видовищності. Ми хочемо добре виступити перед нашими вболівальниками. Барселона вибудувала чіткий стиль гри на футбольному полі, зараз вони грають дуже добре. Можу сказати, що вони досить смілива команда. Ми повинні якісно підготуватися до гри та постаратися зіграти якнайкраще».

Також Анчелотті заявив, що має несподіваний козир на Ель-Класіко, який точно здивує Барселону.

«У мене на Ель-Класіко є несподіваний козир, і мені здається неправильним розповідати про це на прес-конференції. Ви всі побачите самі і тоді скажете, чи помилився я чи ні», – сказав Анчелотті для Football Espana.

  • Матч 11-го туру Ла Ліги між Реалом та Барселоною відбудеться у суботу, 26 жовтня, і стартує о 22:00.
  • 25-річний Лунін цього сезону зіграв за Реал лише два матчі, пропустивши один гол. 
  • Його трансферна вартість за даними Transfermarkt складає 25 мільйонів євро. 
  • Голкіпер збірної України перейшов до Реалу у 2018 році та встиг провести 52 гри за команду.
  • Після десяти турів Барселона лідирує у чемпіонаті з 27 очками, а Реал, який набрав 24 очки, перебуває на другому місці.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт