Різне

У Моурінью хочуть забрати другого найдорожчого гравця в історії Шахтаря: це буде рекордним продажем Фенербахче

Переглядів 5284
Данило Моісеєнков
2 голоси
Фред. Фото: ФК Фенербахче
Колишній півзахисник Шахтаря Фред, який наразі виступає за Фенербахче, може принести турецькому клубу великі гроші. Відомий журналіст повідомив останні деталі.

Минулого літа Фенербахче за майже 10 мільйонів євро підписав з Манчестер Юнайтед Фреда, однак всього через рік півзахисник може знову змінити клуб.

Як повідомив журналіст Екрем Конур на своїй сторінці у соцмережі Х, неназваний клуб із Саудівської Аравії планує зробити пропозицію стамбульцям щодо Фреда.

Зазначається, що сума, яку може отримати турецький гранд, має скласти більше 25 мільйонів у європейській валюті.

  • В товариських матчах і першому офіційному проти Лугано у відборі Ліги чемпіонів (4:3) головний тренер Фенербахче Жозе Моурінью довіряв Фреду місце у складі.
  • У випадку, якщо бразилець дійсно залишить стамбульський клуб за 25 млн, він стане найдорожчим продажем в історії Фенербахче.
  • Наразі це місце займають Ведат Мурікі, який у 2020 році перейшов до Лаціо за 21 мільйон, та Ельвір Бальїч, що у 1999-му перебрався до Реалу за ту ж суму.
  • Фред грав у Шахтарі з 2013-го по 2018 рр., після чого за 59 млн євро був проданий до Манчестер Юнайтед – це другий за сумою продаж в історії «гірників».
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт