Різне

У Мудрика великі проблеми: Челсі взяв дорогого гравця, якого в клубі називають «швейцарський армійський ніж»

Переглядів 4629
Данило Моісеєнков
3 голоси
Михайло Мудрик. Фото: Getty Images
Новий трансфер Челсі може ударити одразу по двох вінгерах лондонців. Відомо, чи є серед них Михайло Мудрик і на яких саме гравців робить ставку клуб.

Челсі домовився з Вулвергемптоном щодо трансферу португальського вінгера Педро Нету, за якого заплатять 60+3 мільйонів євро.

За повідомленням журналіста Метта Лоу з видання The Telegraph, прихід португальця може вплинути на таких гравців, як Рахім Стерлінг та Ноні Мадуке, яких Челсі не намагається активно продати, але прислухається до пропозицій щодо них.

Стерлінг заробляє в лондонському клубі понад 300 тисяч фунтів на тиждень і не хоче йти, але це не зупинило італійські ЗМІ, які повідомляють, що Ювентус спостерігає за його ситуацією.

Журналіст відзначив, що у Челсі є свої критерії для вибору гравців на позицію, де виступає Михайло Мудрик.

«Спочатку Челсі був націлений на підписання універсального Майкла Олісе. Але Нету може грати як зліва, так і справа, а також як «10-ка». Це відповідає підходу клубу щодо підписання універсальних гравців, яких у клубі називають «швейцарськими армійськими ножами».

За інформацією джерела, Челсі працював над підписанням Нету протягом майже двох місяців, не афішуючи свій інтерес до гравця, доки не було досягнуто домовленості з «вовками» та самим гравцем.

  • Нагадаємо, що Мудрик перейшов до стану лондонців у січні 2023-го та підписав контракт до 30 червня 2031 року.
  • За ці півтора роки він провів 58 матчів, у яких забив сім голів та віддав чотири асисти.
  • Вже 18 серпня Челсі на своєму полі зіграє проти Манчестер Сіті в першому турі АПЛ.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт