Різне

Український журналіст жорстко розкритикував ексзірку Барселони та Арсеналу: розповідаємо, що сталося

Переглядів 170
Віктор Глухенький
1 голос
Роберто Моралес. Фото: Google
Спортивний журналіст, коментатор та боєць ЗСУ Роберто Моралес розповів, як він ставиться до одного з найкращих гравців Білорусі сучасності Олександра Глєба, який відкрито підтримує президента-диктора РБ Олександра Лукашенка.

Роберто Моралес різко негативно ставиться до громадянської позиції колишнього півзахисника лондонського Арсеналу, Барселони та ще низки клубі з Європи Олександра Глєба, який щиро захоплюється постаттю самопроголошеного президента Білорусі Олександра Лукашенка.

Свого часу Глєб навіть брав участь у передвиборчій кампанії друга Путіна, агітуючи голосувати саме за нього.  

«Мене ця історія не здивувала, якщо чесно. От не знаю чому, але в мене складалося враження, що Гліб саме так і вчинить. Мені завжди здавалося, що в нього немає критичного мислення, він підлаштується під те, що йому буде зручно і вигідно. Тому я й не здивувався, що він прийняв таку позицію по відношенню до режиму в Білорусі», – розповів Моралес в інтерв'ю Tribuna.

  • За час професійної кар’єри Глєб захищав кольори білоруських Динамо-Юні, БАТЕ та Іслочі, російських Крильєв Совєтов, німецького Штутгарта, англійських Арсеналу та Бірмінгему, іспанської Барселони та турецьких Коньяспору і Генчлербірлігі.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт